Secret cinema

films met een specialleke

AGENDA

DatumType filmLocatieStatus
25/09/2020Take away filmdiner Japanse keukenThuis, ophalen FalconruiTe koop
2/10/2020Film + diner Mexicaanse keukenFalconrui 60, AntwerpenUitverkocht
3/10/2020Film + diner Mexicaanse keukenFalconrui 60, AntwerpenUitverkocht
23/10/2020Film + diner Moderne keuken | BurntFalconrui 60, AntwerpenTe koop
24/10/2020Film + diner Moderne keuken | BurntFalconrui 60, AntwerpenTe koop

Film + diner

Film + diner voorstellingen: nee, geen diner vooraf aan de film, of hongerig na de film het frietkot inrollen, maar gelijktijdig hetzelfde eten nuttigen met de hoofdrolspelers in de film waar je naar kijkt. We ontleden honderden films op geschiktheid voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis over de wereld.

De film+diner voorstellingen zijn altijd in de kleine filmzaal op Falconrui 60 en zijn snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op tijd kaartjes te bekomen.
* Je kunt ook reserveren door een email te sturen naar info@secretcinema.be. Dan krijg je een dag op voorhand de gelegenheid om kaartjes te kopen.

take away

Soms bieden we ook take-away aan. Je haalt het eten op de aangegeven datum op, streamt thuis de film en warmt het eten op volgens de bijgeleverde instructies. Fijn voor als je niet uit wilt of kunt eten, maar een heerlijk avondje thuis wilt hebben.

ACTUEEL

Film+Diner: Tampopo

In deze film reizen we naar Japan, het land van bijzondere eetgewoonten. En daar gaat deze film precies over. Een foodie-klassieker waarin uiteenlopende sketches over de betekenis van eten aan elkaar worden gerijgd.
Meer info

eerdere film+diner voorstellingen

Film+Diner: Tampopo

In deze film reizen we naar Japan, het land van bijzondere eetgewoonten. En daar gaat deze film precies over. Een foodie-klassieker waarin uiteenlopende sketches over de betekenis van eten aan elkaar worden gerijgd.
Meer info

Film+Diner: Marokkaanse keuken

Op het Marokkaanse platteland droomt een jongen ervan om chef te worden in een klassiek Franse keuken. Hij leert echter heerlijk Marokkaanse koken van zijn oma en van TV-chefs waarna hij de reis waagt om in Parijs kok te worden. Een zowel komische als aangrijpende als hartverwarmende film die bovendien…
Meer info

Film+Diner: the lunchbox

The Lunchbox neemt je mee naar het drukke Mumbai waar dagelijks 5000 bezorgers (dabbawalah) op kantoor een warme lunch bezorgen, diezelfde ochtend gemaakt door een restaurant of – meestal – door moeder de vrouw. In The Lunchbox wordt per ongeluk de lunch gemaakt door Ila bezorgd bij de verkeerde persoon,…
Meer info

Praktische info

No items were found matching your selection.