Secret cinema

films met een specialleke

AGENDA

Film + diner

Film + diner voorstellingen: nee, geen diner vooraf aan de film, of hongerig na de film het frietkot inrollen, maar gelijktijdig hetzelfde eten nuttigen met de hoofdrolspelers in de film waar je naar kijkt. We ontleden honderden films op geschiktheid voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis over de wereld.

De voorstellingen worden in een beperkte opstelling op 1,5 meter afstand gehouden. De film+diner voorstellingen zijn altijd in de filmzaal op Falconrui 60. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op tijd kaartjes te bekomen.

In het geval van aangescherpte Covid-maatregelen waarbij de voorstelling niet kan doorgaan, wordt het geld teruggestort.
In het geval je ziek bent of anderszins niet kunt komen: geef/verkoop je ticket aan een vriend, tickets worden namelijk niet teruggenomen.

ACTUEEL

No items were found matching your selection.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN VOORSTELLINGEN

* indicates required

eerdere film+diner voorstellingen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Film+Diner THUIS: brasserie romantiek | franse keuken

Pascaline is de uitbaatster van Brasserie Romantiek, en serveert met haar broer en chef Angelo een liefdesmenu op Valentijnavond. Ieder stel die avond heeft een eigen verhaal en als plots Pascaline’s oude vlam Frank voor de deur staat, raakt ze zelf danig in verwarring. Een tragikomedie waarin het heerlijke en…
Meer info

Film+Diner: babette’s feast | deense en franse keuken

De film stamt alweer uit 1987 en is beroemd als een van de beste culinaire films. De film neemt je mee naar een arm Deens kustdorp waar de bevolking gelovig en sober leeft. De dochters van de dominee krijgen de Franse Babette als keukenhulp, die na enkele jaren trouwe dienst…
Meer info

Praktische info

No items were found matching your selection.