Secret cinema

films met een specialleke

AGENDA

Datum

Type film

Locatie

Status

vrij 11 juni 2021

Film+diner voorstelling

Falconrui 60, Antwerpen

Spoedig te koop

za 12 juni 2021

Film+diner voorstelling

Falconrui 60, Antwerpen

Spoedig te koop

take away

De komende weken zijn er geen voorstellingen mogelijk vanwege de Corona-maatregelen. Als alternatief bieden we take-away aan. Je haalt het eten op de aangegeven datum op, streamt thuis de film en warmt het eten op volgens de bijgeleverde instructies. Een heerlijk avondje thuis!

Film + diner

Film + diner voorstellingen: nee, geen diner vooraf aan de film, of hongerig na de film het frietkot inrollen, maar gelijktijdig hetzelfde eten nuttigen met de hoofdrolspelers in de film waar je naar kijkt. We ontleden honderden films op geschiktheid voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis over de wereld.

De film+diner voorstellingen zijn altijd in de kleine filmzaal op Falconrui 60 en zijn snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op tijd kaartjes te bekomen.
* Je kunt ook reserveren door een email te sturen naar info@secretcinema.be. Dan krijg je een dag op voorhand de gelegenheid om kaartjes te kopen.

ACTUEEL

No items were found matching your selection.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN VOORSTELLINGEN

* indicates required

eerdere film+diner voorstellingen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Film+Diner: Ratatouille

Film+diner in Parijs, midden in de keuken van een chefkok met het motto ‘iedereen kan koken’. En dat wordt bewezen. Deze zeer gewaardeerde Oscarwinnende familiefilm is sowieso de moeite waard om te (her-)bekijken, maar met de simultane begeleiding van een vegetarisch 7 gangen diner is het ‘superb’.
Meer info

Film+Diner: JULIE & JULIA | franse keuken

Julia Child was de eerst Amerikaanse tv-chef die de Franse keuken naar Amerika haalde. Gespeeld door Meryl Streep is deze film een liefdevol en hilarisch portret van deze bijzonder vrouw. Julie Powels (Amy Adams) is een schrijfster die alle recepten uit Child’s kookboek binnen 1 jaar wil koken.
Meer info

Film+Diner: burnt | moderne keuken

Burnt is een foodiesfilm uit 2015 met Bradley Cooper als een licht ontvlambare chefkok die probeert terug zijn draai te vinden in de competitieve wereld van culinair London. Hij ontmoet oude vrienden en vijanden en via zijn heerlijke kookkunsten probeert hij zijn demonen van zich af te koken. Hoe dat…
Meer info

Praktische info

No items were found matching your selection.