Secret cinema

films met een specialleke

AGENDA

DatumType filmLocatieStatus
25/09/2020Take away filmdiner Japanse keukenThuis, ophalen FalconruiTe koop
2/10/2020Film + diner Mexicaanse keukenFalconrui 60, AntwerpenUitverkocht
3/10/2020Film + diner Mexicaanse keukenFalconrui 60, AntwerpenUitverkocht
23/10/2020Film + diner Moderne keuken | BurntFalconrui 60, AntwerpenTe koop
24/10/2020Film + diner Moderne keuken | BurntFalconrui 60, AntwerpenTe koop

Film + diner

Film + diner voorstellingen: nee, geen diner vooraf aan de film, of hongerig na de film het frietkot inrollen, maar gelijktijdig hetzelfde eten nuttigen met de hoofdrolspelers in de film waar je naar kijkt. We ontleden honderden films op geschiktheid voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis over de wereld.

De film+diner voorstellingen zijn altijd in de kleine filmzaal op Falconrui 60 en zijn snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op tijd kaartjes te bekomen.
* Je kunt ook reserveren door een email te sturen naar info@secretcinema.be. Dan krijg je een dag op voorhand de gelegenheid om kaartjes te kopen.

take away

Soms bieden we ook take-away aan. Je haalt het eten op de aangegeven datum op, streamt thuis de film en warmt het eten op volgens de bijgeleverde instructies. Fijn voor als je niet uit wilt of kunt eten, maar een heerlijk avondje thuis wilt hebben.

ACTUEEL

No items were found matching your selection.

eerdere film+diner voorstellingen

Film+Diner: Mexicaans-japanse keuken

We draaien de film voor het eerst bij Secret Cinema, deze Mexicaanse klassieke eetfilm. Het verhaal speelt zich af rond de Mexicaanse revolutie in 1910 in een familie die door een tyrannieke moeder wordt geleidt. Dochter Tita heeft een gebroken hart en kookt haar emoties vrij letterlijk in het eten….
Meer info

Film+Diner: Ratatouille

Film+diner in Parijs, midden in de keuken van een chefkok met het motto ‘iedereen kan koken’. En dat wordt bewezen. Deze zeer gewaardeerde Oscarwinnende familiefilm is sowieso de moeite waard om te (her-)bekijken, maar met de simultane begeleiding van maar liefst 10 kleine gangen en amuses is het ‘superb’.
Meer info

Film+Diner: Big Night

Stel je de jaren ’50 voor, in New Jersey waar Italiaanse immigranten met een restaurant het hoofd boven water proberen te houden. Een tragi-komische film met heerlijk authentiek Italiaans eten.
Meer info

Praktische info

No items were found matching your selection.