Secret cinema

films met een specialleke

AGENDA

Datum

Type film

Locatie

Status

vrijdag 20 augustus 2021

Film+diner voorstelling

Falconrui 60, Antwerpen

Mail voor reservering

zaterdag 21 augustus 2021

Film+diner voorstelling

Falconrui 60, Antwerpen

Mail voor reservering

Film + diner

Film + diner voorstellingen: nee, geen diner vooraf aan de film, of hongerig na de film het frietkot inrollen, maar gelijktijdig hetzelfde eten nuttigen met de hoofdrolspelers in de film waar je naar kijkt. We ontleden honderden films op geschiktheid voor dit concept en nemen je graag mee op een culinaire filmreis over de wereld.

Vanaf 9 juni 2021 zijn er weer voorstellingen mogelijk, in een beperkte opstelling zodat 1,5 meter afstand is gegarandeerd. De film+diner voorstellingen zijn altijd in de kleine filmzaal op Falconrui 60 en zijn snel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op tijd kaartjes te bekomen.
* Je kunt ook reserveren door een email te sturen naar info@secretcinema.be. Dan krijg je een dag op voorhand de gelegenheid om kaartjes te kopen.

ACTUEEL

No items were found matching your selection.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN VOORSTELLINGEN

* indicates required

eerdere film+diner voorstellingen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Film+Diner: Big Night

Stel je de jaren ’50 voor, in New Jersey waar Italiaanse immigranten met een restaurant het hoofd boven water proberen te houden. Een tragi-komische film met heerlijk authentiek Italiaans eten.
Meer info

Film+Diner Modern Times

De klassieker Modern Times van Charlie Chaplin leent zich prima voor een film+diner. Een meesterwerk, dat je echt een keer gezien EN geproefd moet hebben.
Meer info

Praktische info

No items were found matching your selection.