film+diner
Aanrijding in moscou


secret cinema film+diner aanrijding in moscou

Film kijken en tegelijkertijd dineren, het is letterlijk een heerlijk avondje uit. In veel films speelt eten een hoofdrol, het is een onderliggend verhaal over het land, cultuur en de gevoelens van de hoofdrolspelers. Bij film+diner eet je precies wat je in de film ziet, precies op hetzelfde moment. 

Aanrijding in moscou
(Christophe Van Rompaey, belgië, 2008)

Matty (Barbara Sarafian) rijdt met haar auto tegen de truck van Johnny (Jurgen Delnaet), die heftig reageert. Maar Matty geeft weerwoord en zet Johnny op zijn plaats. Johnny probeert het goed te maken, en langzaam wint hij het hart van Matty. 
In deze internationaal veelgeprezen film straalt het filmplezier er vanaf en de droge Gentse humor zorgt ervoor dat de realistische karakters je helemaal meenemen in het verhaal. 


Het eten in de film kan niet Vlaams genoeg zijn: frieten met stoofvlees en Gentse waterzooi. Je krijgt vier Vlaamse klassiekers in mooi gebalanceerde hoeveelheden.

De film is gesproken in Gents dialect en Nederlands ondertiteld.
Nieuwsgierig naar het complete menu dat we serveren bij de film? Klik dan hierVoor het menu is dit keer geen vegetarische variant mogelijk. Als je een voedselintolerantie hebt, kijk dan op het menu of het zinvol is om te komen en/of neem contact op via info@secretcinema.be.
Aanrijding in Moscou: inkoop bij Colruyt