FILM & DINER BABETTE’S FEAST | DEENSE EN FRANSE KEUKEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 38 Deense øllebrød dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. De film Babette’s Feast wordt exclusief online aangeboden en is inbegrepen bij de prijs. Voor meer technische informatie over het streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM + DINER Babette’s feast | deense en franse KEUKEN

Over Babette’s Feast zijn boeken geschreven en het verhaal is ook gebaseerd op een boek, van de Deense Karen Blixen (bekend van Out of Africa). De film stamt alweer uit 1987 en is beroemd als een van de beste culinaire films. De film neemt je mee naar een arm Deens kustdorp waar de bevolking gelovig en sober leeft. De dochters van de dominee krijgen de Franse Babette als keukenhulp, die na enkele jaren trouwe dienst een feestmaal bereid: de titel van de film. Een ideale film voor deze tot introspectie dwingende dagen.

caille en sarcophage
Caille en sarcophage

MENU

groentesoep

gevulde deens koek

øllebrød (bier broodsoep van gezouten kabeljauw)

blini demidoff met kaviaar en zure room
(vega: bietenkaviaar)

caille en sarcophage
een kwartel en croute met vijgensaus
(vega: paddenstoelen)

waldorfsalade met appel en walnoten

rumcake met geconfijt fruit en vers fruit

Wil je vegetarisch, geef dat svp aan bij de bestelling.

Blini Davidoff
Blini Davidoff

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1