FILM & DINER BURNT | MODERNE KEUKEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 2 een oester, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) en op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. De film Burnt is niet inbegrepen bij de prijs en kun je via VOD huren bij Sooner, Google Play of Apple TV voor € 2,99. Voor meer technische informatie over VOD en opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM + DINER BURNT | MODERNE KEUKEN

Burnt is een foodiesfilm uit 2015 met Bradley Cooper als een licht ontvlambare chefkok die probeert terug zijn draai te vinden in de competitieve wereld van culinair London. Hij ontmoet oude vrienden en vijanden en via zijn heerlijke kookkunsten probeert hij zijn demonen van zich af te koken. Hoe dat afloopt moet je zien, de gerechten zijn alleszins geweldig en ontwikkeld door chef Marcus Wareing, sous-chef van Gordon Ramsay.

FAZANT MET KOOL
Fazant met kool

MENU

OESTER*

FAZANT MET geroosterde little gem

TARBOT met schorseneren

FRAMBOZEN-LYCHEE TAARTJE

BIEFSTUK MET PITTIGE BOTER VAN CAYENNEPEPER en krieltjes

ZOET OMELETJE

* Bevat schaaldieren
Deze film is helaas NIET geschikt voor vegetariërs.

FAZANT MET little gem
Fazant met geroosterde little gem

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1