Publieksfavoriet van IFFR 2006

FILM+DINER:
EDEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 18 kwartel in choco-cocacolasaus, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

VOORSTELLING

De capaciteit van de zaal is gehalveerd om voldoende afstand te garanderen. De film start op 19.00 uur en zal ruim voor 22.00 uur gereed zijn. Je zit met maximaal vier personen aan tafel en het eten wordt gedurende de voorstelling aan je tafel geserveerd. Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je nog een email met praktische informatie. Mocht de voorstelling vanwege hernieuwde coronamaatregelen worden afgelast, dan ontvang je een voucher voor een volgende voorstelling.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM+DINER EDEN

Een excentrieke chefkok Gregor in een Duits stadje heeft een mini-restaurant aan huis waar hij de sterren van de hemel kookt. Hij valt stiekem op serveerster Eden die getrouwd is en een kind heeft met Down-syndroom. Eden en haar dochtertje vallen voor het heerlijke chocoladegerecht van Gregor waarna een vriendschap volgt. Maar dan wordt haar man jaloers. Regisseur Michael Hoffman was destijds verrast door de publieksprijs tijdens het Rotterdams filmfestival, maar dat is helemaal niet gek. Het verrassende einde, de af en toe hilarische scenes en het heerlijke eten maken dat deze film prima verteerbaar is.

chef in Eden
Chef Gregor

MENU

runderwang met wortel

kip met choco-colasaus en spätzle

mascarpone yoghurt met vers fruit

kabeljauw met groene asperges, koolrabi en uienringen*

eendenfilet met ravioli en peultjes

schwarzwalder kirsch torte

* Een alternatief zonder vis is mogelijk, geef dit ajb aan bij de bestelling.

kabeljauw
Kabeljauw met groene asperges

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1