FILM & DINER JULIE & JULIA | FRANSE KEUKEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 2 een tongfilet dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. De film Julie&Julia wordt online aangeboden en is inbegrepen bij de prijs. Voor meer technische informatie over het streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier. De maaltijd is 24 uur houdbaar in de koelkast.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM + DINER JULIE&JULIA | franse KEUKEN

Julia Child was de eerst Amerikaanse tv-chef die de Franse keuken naar Amerika haalde. Gespeeld door Meryl Streep is deze film een liefdevol en hilarisch portret van deze bijzonder vrouw. Julie Powels (Amy Adams) is een schrijfster die alle recepten uit Child’s kookboek binnen 1 jaar wil koken.

We kiezen zeven authentieke Julia Child gerechten uit voor dit heerlijke filmdiner.

tong meuniere
Tong meunière

MENU

tong meunière

bruschetta

kip met champignon-portsaus

rivierkreeft ‘thermidor’

kaasplankje van tricht

boeuf bourguignon

chocoladetaart reine saba

Een vleesloze variant (dus wel met vis) is mogelijk, geef dit ajb aan bij de bestelling.

Kip met champignon-portsaus

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1