FILM + DINER PANE E TULIPANI

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM + DINER

Huisvrouw Rosalba is met haar gezin op een busreis als ze bij een wegrestaurant per ongeluk wordt achtergelaten. Al gedesillusioneerd door haar leven besluit ze haar eigen weg te gaan, naar Venetië. Daar ontmoet ze de meest bijzondere mensen rond restaurant Marco Polo. 
Bruno Ganz speelt een glansrol als Fernando, de ober van het restaurant. De liefde tussen Rosalba en Fernando bloeit op, maar ondertussen is haar man op zoek naar haar. De film won vele prijzen en waarderingen en is een parel die het herbekijken waard is. Het eten is de eerlijke Italiaanse keuken. 

Dilvio Soldini | Italië 2000 | 114 min.

sardine
Salade van sardine en mozzarella

MENU

Salade met tonijn en cannellinibonen*

Salade met sardine, mozzarella, olijven, tomaat en rode ui*

Minestrone

Broodje motadello*

Taartje

Limoncello

* Bevat vis of vlees, een vegetarische vervanging is mogelijk
Het menu bestaat uit enkele kleine gangen, samen vormen ze een hele avondmaaltijd.