FILM + DINER THE LUNCHBOX

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM + DINER

The Lunchbox neemt je mee naar het drukke Mumbai waar dagelijks 5000 bezorgers (dabbawalah) op kantoor een warme lunch bezorgen, diezelfde ochtend gemaakt door een restaurant of – meestal – door moeder de vrouw. In The Lunchbox wordt per ongeluk de lunch gemaakt door Ila bezorgd bij de verkeerde persoon, Sajaan, een chagrijnige en eenzame werknemer die een maand van zijn pensioen verwijderd is. Hij raakt betoverd door het heerlijke eten en er ontstaat een briefwisseling, verstopt in de lunchbox onder de roti. De romantische komedie met een lach in een traan snijdt alledaagse vraagstukken aan als: sleur in je huwelijk, passie voor koken en onmogelijke liefde. Met in de hoofdrol: de typisch Indiase gestapelde lunchbox: de dabba.

Ritesh Batra | India 2013 | 104 min.

okra
Okra

MENU

Roti met boontjes

malai kofta, paneerballetjes met rijst

met kokos gevulde okra

auberginecurry

lam pasada met rijst*

shrinkand van mango

* Voor de lam is een vleesvervanging mogelijk
Het menu bestaat uit enkele kleine gangen, samen vormen ze een hele avondmaaltijd.