FILM+DINER THUIS:
NO RESERVATIONS | ITALIAANSE KEUKEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 9 een coquille in saffraansaus, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. Het eten is zeker 24 uur te bewaren in de koelkast. De film zit niet inbegrepen in de prijs, maar is op Netflix te zien of te huur via Youtube. in dit geval inbegrepen in de prijs. Voor meer technische informatie over het thuis streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM+DINER no reservations
italiaanse keuken

Chefkok Kate (Catherine Zeta-Jones) is perfectionistisch en moet plotseling voor haar nichtje zorgen (een glansrol voor de kleine Abigail Breslin). Haar leven staat op zijn kop en we volgen haar in de aanpassingen die ze moet maken in haar keuken – met een nieuwe sous-chef – en in haar privéleven. Het soms wat trieste verhaal wordt gelukkig afgewisseld met een heerlijk menu.

De film is een remake van de Duitse film Bella Martha, ook wel Mostly Martha geheten.

no reservations plating
In de keuken

MENU

coquille met saffraansaus

dorade met groene groenten

spaghetti all’arrabbiata

pizza mozzarella, paddenstoelen en artisjok

tapasbordje

kwartel met cognac-truffelsaus*

koude sabayon met rood fruit en een crumble

* Een vleesvrije variant is mogelijk, dus wel met vis en schaaldieren. Geef dat svp aan bij de bestelling

coquille
Coquille met saffraansaus

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1