FILM+DINER THUIS: THE HUNDRED FOOT JOURNEY
INDIASE EN FRANSE KEUKEN

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op 1 uur en 7 minuten een kruidenomelet, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. Het eten is zeker 24 uur te bewaren in de koelkast. De film zit in dit geval inbegrepen in de prijs. Voor meer technische informatie over het thuis streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM+DINER THE HUNDRED FOOT JOURNEY
INDIASE en franse KEUKEN

In The Hundred Foot Journey zien we Helen Mirren als restaurateur Madame Mallory die tot haar grote ergernis een Indiaas restaurant als overburen krijgt. Concurrentie op 100 voet afstand, dus dat is oorlog. Culinaire Franse klassiekers worden in deze film afgewisseld met kruidige Indiase gerechten, een bijzondere en zeer smakelijke ervaring.

duif
Duif en eend en croute

MENU

pittige INdiase tomatensoep

plat froid met paté, pickles, olijfjes en tomaat*

thali: curry met tofu, linzen en mango chutney

rouleau van eend en duif en croute*

indiase omelet met koriander, komijn en fenegriek

boeuf bourguignon*

vruchtentaartje

Wil je vegetarisch, geef dat svp aan bij de bestelling.

Indiase thalis

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1