Joy Luck Club
naar het boek van Amy Tan

FILM+DINER THUIS:
THE JOY LUCK CLUB

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 pittige garnalen, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. Het eten is zeker 24 uur te bewaren in de koelkast. De film is dit keer inbegrepen in de prijs. Voor meer technische informatie over het thuis streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM+DINER THE JOY LUCK CLUB

In 1993 werd het boek van Amy Tan verfilmd, het verhaal over vier Chinees-Amerikaanse dochters en hun vier moeders. De dramatische geschiedenis van de vrouwen wordt verteld als een mahjong spel – vanuit vier kanten wordt de aanval opgebouwd als vier films in één om de moeder-dochter-relatie te tackelen. Een tearjerker, maar dan wel een van de fijnere en bevredigender soort. Wat vooral opvalt is hoe deze bijna 30 jaar oude film prima bij de tijd blijft. In de film komen wel 17 gerechten voorbij, waarvan we de beste zeven hebben geselecteerd.

watermeloen
Meloen

MENU

RIJST MET PAKSOI, GEMBER EN LENTE-UI

SPICY GARNALEN MET ERWTEN EN zwarte BONENSAUS*

MELOEN MET RAUWE HAM

roasted ham met honing en hoisin

Peanutbutter chocolade crunchy cake

dim sum

amuse van krab*

* Deze gerechten bevatten schaal/schelpdieren
Een alternatieve variant is dit keer helaas NIET mogelijk.

garnalenschotel
Spicy shrimp schotel

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Secret Cinema Corona

Secret Cinema heeft zich aangepast aan de regels van Corona. Lees hier meer over wat u kunt verwachten.
Meer info
2