killing chefs
Back to the seventies!

FILM+DINER THUIS:
WHO IS KILLING THE GREAT CHEFS OF EUROPE?

Actuele voorstelling

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op 1 uur en 6 minuten een makreel met groene asperges, dan doe jij dat ook. Het film+diner bestaat uit een volledig diner van 7 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Take away

Je bestelt de maaltijd(en) op de aangegeven dag haal je het op tussen 17.00 en 19.00 uur aan Falconrui 60, Antwerpen. Er zit een instructie bij hoe je de gerechten opwarmt. Het eten is zeker 24 uur te bewaren in de koelkast. De film is dit keer inbegrepen in de prijs. Voor meer technische informatie over het thuis streamen van VOD en over opwarmen; kijk hier.

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona zijn momenteel de voorstellingen van Secret Cinema uitgesteld.

DEZE voorstelling is mogelijk op aanvraag

Bij Secret Cinema kijk je naar een speelfilm en eet je tegelijk hetzelfde eten als je ziet in de film. Eet de hoofdrolspeler in de film op minuut 45 een met walnotensaus gevulde peper, dan doe jij dat ook. Iedere film bestaat uit een volledig diner van 5 tot 8 gangen. Een heerlijke en bijzondere ervaring.

Deze film is aan te vragen voor groepen tot 24 personen per voorstelling. Neem contact op via info@secretcinema.be

Blijf op de hoogte van aankomende voorstellingen

Vanwege Corona is de capaciteit van Secret Cinema sterk verkleind en zijn kaarten snel uitverkocht. Je kunt kaartjes reserveren, zodat je 1 dag voor de verkoop alvast een kaartje kunt kopen.

FILM+DINER WHO IS KILLING THE GREAT CHEFS OF EUROPE?

Een van de eerste echte foodfilms dit keer. We volgen enkele hoofdpersonen: een foodcriticus die aan de lijn moet doen, een patisserie-chef die achtervolgd wordt door haar ex die een fastfoodketen opzet. En ondertussen worden de beste chefs van Europa vermoord. Een ouderwetse, komische whodunnit uit 1978 met een sterrencast van o.a. Jacqueline Bisset, Philippe Noiret, Jean Rochefort en Robert Morley. Er komen aardig wat gerechten langs in de film, we serveren natuurlijk de lekkerste zeven.
De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

BOMBE
Chocolade-frambozenbombe

MENU

PITTIGE CHINESE KIPPENSOEP MET PINDA

TOAST MET PADDENSTOELEN

GOULASH MET KRIELTJES

SPAGHETTI AGLI scampi (MET GARNALEN EN VENKEL)

MAKREELFILET MET PISTACHE-KARDEMONSALSA en groene asperge

EENDENBORST met bigaradesaus

FRAMBOZEN-CHOCOLADE ‘BOMBE’

* Een alternatieve variant is dit keer helaas NIET mogelijk.

Makreel met groene asperge

PRAKTISCHE INFO

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1