secret cinema op het dak

De beste plek voor een filmvoorstelling

secret cinema op het dak

Een filmvertoning bovenop een dak is altijd een bijzondere ervaring. Want je ervaart zowel de film als de stad vanuit een heel ander perspectief. In Rotterdam konden we voor onder andere het Architecture Film Festival Rotterdam en de Rotterdamse Dakendagen enkele bijzondere daken op. In Antwerpen vertoonden we tijdens DakKan films op het dak van de universiteit. We vertonen geen reguliere blockbusters, maar altijd films die perfect passen bij de locatie.

Bij het Schieblock met een daktuin vertoonden we een film over een vliegend monster in de stad. Op het dak van projectontwikkelaar OVG vertoonden we een documentaire over de bouwvakkers van wolkenkrabbers en op een parkeerdek vertoonden we uiteraard de klassieker The Italian Job, met de beroemde achtervolgingsscene van Mini Coopers op het dak van de Lingottofabriek in Turijn.
Een film die past bij de locatie, maakt de beleving namelijk extra bijzonder.
We verzorgen graag jouw filmvertoning op het dak en zorgen voor zowel onvergetelijke als verantwoorde avond. Neem contact op met Wies op info@secretcinema.be voor meer informatie over de eisen en je wensen.