SECRET CINEMA PRIVATE SCREENINGS

GROEPEN

Film kijken en tegelijkertijd dineren,  het is letterlijk een heerlijk avondje uit. In veel films speelt eten een hoofdrol, het is een onderliggend verhaal over het land, cultuur en de gevoelens van de hoofdrolspelers. Bij film+diner eet je precies wat je in de film ziet, precies op hetzelfde moment. Film+diner is daarom ook heerlijk voor een avond met collega’s, vrienden, familie of klanten. 

FILM

Bij een private screening heb je een Secret Cinema film+diner voor jezelf. Met maximaal 24 personen (Corona opstelling: max. 12 personen) geniet je van een voorstelling met diner. Je kunt zelf kiezen welke film+menu je wilt zien en wanneer. Blader hieronder door ons filmassortiment, of neem contact op over de meest geschikte film.

Het kan als lunch (12.30-15.00 uur) of als diner (19.30-22.00 uur) worden geserveerd.

Mogelijk voorstellingen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Film+Diner: EDEN

Een excentrieke chefkok Gregor in een Duits stadje heeft een mini-restaurant aan huis waar hij de sterren van de hemel kookt.
Meer info

Film+Diner THUIS: THE JOY LUCK CLUB

De dramatische geschiedenis van vier vrouwen met hun moeders wordt verteld als een mahjong spel – vanuit vier kanten wordt de aanval opgebouwd als vier films in één om de…
Meer info

Praktische info

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
1