STREAMEN, HOE GAAT DAT?

Alleen op je computer, pad of telefoon

De film is eenvoudig af te spelen binnen de browser.

Alleen op je smart-tv

Het hangt erg af van je merk en leeftijd van je smart-tv (en van de specifieke film) of je de film direct kunt streamen via een app in je smart TV platform. Veel TV’s van na 2016 hebben apps voor Youtube, Google Play, Apple TV of Vimeo.

HDMI-kabel tussen computer/pad/telefoon en tv

Je kunt met een HDMI-kabel je computer met de tv verbinden zodat je het computerscherm op je tv ziet.

Chromecast van computer/pad/telefoon naar tv

Heb je een Chromecast, dan kun je de film meestal meteen casten vanuit een app op je telefoon of pad of vanuit het browserscherm naar je tv. Lukt dat niet, dan kun je gratis VLC player downloaden en de link of het bestand vanuit VLC proberen te casten naar je Chromecast.

Probleem met iTunes

Direct casten vanuit iTunes naar Chromecast lukt soms niet vanwege een DRM beveiliging. Je kunt dan je Apple telefoonscherm spiegelen naar Chromecast via deze gratis app 

Apple TV of Samsung smart TV

Deze merken hebben resp. Apple TV/iTunes en Samsung Mirroring om de film direct af te spelen of te spiegelen met je telefoon of pad.

opwarmen, hoe gaat dat?

De gerechten worden gekoeld verpakt. Sommige gerechten worden koud gegeten, anderen warm. Opwarmen doe je zelf.

Bij het afhaalpakket zit een A4. Daarop staat welke eenvoudige handelingen je per gerecht nog moet uitvoeren, hoe lang dat duurt en hoe laat je het moet opdienen (voor koude gerechten geldt: uitpakken en opeten, warme gerechten moeten even opgewarmd in de oven of de magnetron).

NB: de meeste mensen pauzeren per eetmoment even de film.

WAT VOOR APPARATUUR HEB IK THUIS DAN NODIG?

Om de gerechten thuis op te warmen, adviseren we je gebruik te maken van magnetron en/of oven. In het instructie-a4-tje staat per gerecht hoe lang en op hoeveel graden. Heb je geen magnetron: gebruik dan een warme oven en warm het gerecht afgedekt in een ovenschaal op.

Kaartjes kunnen niet geretourneerd worden. Maar mocht een voorstelling vanwege aangescherpte maatregelen niet doorgaan, dan ontvangt u een voucher waarmee u een voorstelling op een van de aangeboden nieuwe data kunt kiezen. Een voucher is een jaar geldig.